Välkommen till min värld av yoga, mindfulness och själfullhet.

Yoga och meditation har funnits i mitt liv i snart 20 år, i 15 av dessa har jag undervisat. För mig är det en stor del av livet att få stanna upp och vara stilla, att vara med mig själv. Att möta upp där jag är precis nu, att landa, vara och acceptera det som är jag och det som är mitt liv just nu.
Ur detta liv och arbete har det vuxit fram en djup kärlek till just de lugnare yogaformerna och meditation som jag idag inte vill eller kan vara utan. De gör under inte bara med min kropp men också med min mentala klarhet och stabilitet.

Yinyoga, meditation och restorativeyoga är de former jag jobbar mest med och känner allra djupast för. Men det finaste av allt är att få möta alla fantastiska människor som kommer och öppnar upp sina kroppar, slappnar av, möter upp sig själv. Att få hålla ett “space” där du får plats att landa och utforska eller bara vila är fantastiskt.

När du kommer till mina pass önskar jag dig ett möte med dig själv; en upplevelse med din kropp men också med din själ. Att hitta en stunds tystnad där du får vila – för det är i vilan som vi hittar hem i oss själva.

Varmt välkommen!